ΝΑΞΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  ΜΕΣΙΤΗΣ ΝΑΞΟΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗ ΝΑΞΟ
SITE MAP
ΝΑΞΟΣ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΧΩΡΑ ΝΑΞΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΑ
       

cyclades greeceΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΧΑΡΤΗΣ

 
  ΜΥΘΟΣ - ΙΣΤΟΡΙΑ | ΠΑΡΑΔΟΣΗ | ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ  
ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΧΑΡΤΗΣ Οι Κυκλάδες είναι το πιο γραφικό νησιωτικό σύμπλεγμα της Ελλάδας , βρίσκονται στη μέση του αιγαίου και αποτελούν φυσική συνεχεία της Εύβοιας και της Αττικής.
Αποτελούνται  από περίπου 220 νησιά και βραχονησίδες από τα οποία κατοικούνται τα 33 . Όλα μαζί αποτελούν ένα νόμο με πρωτεύουσα την Ερμούπολη της Σύρου.
Τα κυκλαδίτικα νησιά σχηματίζουν όλα μαζί ένα νοητό κύκλο γύρω από τη Δήλο , το νησί που σύμφωνα με τη μυθολογία ήρθε στην επιφάνεια της θάλασσας για να γίνει το νησί του Απόλλωνα. Τα νησιά των Κυκλάδων μοιάζουν με μουσικές νότες του ίδιου τραγουδιού δημιουργώντας την αίσθηση της αρμονίας και της χαλάρωσης. Γραμμές χρώματα , ήχοι και ρυθμοί που συναρπάζουν.
ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ Τα χωριά των Κυκλάδων είναι κτισμένα  βάση της παραδοσιακής  κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής που κυριαρχεί το λευκό χρώμα το οποίο σχηματίζει μια ειδυλλιακή αντίθεση με το μπλε του αιγαίου. Το κλίμα στην περιοχή των Κυκλάδων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι ιδανικό. Οι ατελείωτες χρυσαφένιες παραλίες  και τα δεκάδες πολιτιστικά αξιοθέατα μαγεύουν τους επισκέπτες από κάθε μέρος της γης.
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΥΜΕΩΝΟΓΛΟΥ